Home > Referenties

Referenties

Een selectie van onze opdrachtgevers


Een selectie van onze Interim Professionals

Carmen de Graaff

Conceptontwikkelaar en initiatiefnemer ZPACT

Gedreven createur van new business development. Biedt met ZPACT een geselecteerde groep van interim professionals de mogelijkheid om kennis, kunde en ervaring te delen. Daarmee vormen zij een krachtig en slagvaardig netwerk, waarmee opdrachtgevers graag zaken doen.

Ed Behrens

Gepassioneerd ondernemer en commercieel strateeg 

Helpt ondernemers bij het maken van een onderscheidende en bezielende koers. Wat beloven we klanten, hoe maken we dat waar, wat is de basis. De kracht van de échte authentieke identiteit van de onderneming is bepalend. "Van meer naar beter en buiten winnen, is binnen beginnen”.

Amar Belduw

Finance professional publiek domein

Gaat door tot resultaat is bereikt. Lost interdisciplinair control uitdagingen op. Gespecialiseerd in projectcontrol van grote ICT projecten. Vertrouwd in aansturen van bedrijfsvoeringsafdelingen en de inrichting van de Planning & Control. 

Pieter van Bergen

Interim-manager HRM

Scherp analyticus, onafhankelijk integer verbinder met gevoel voor verhoudingen. Biedt effectieve ondersteuning bij de realisatie van organisatiedoelen bij reorganisaties met hart voor zaak en medewerkers. 

Marcel Bongers

Organisatiecoach

Zorgt dat organisaties hun doelen realiseren door team en individueel, bewust en onbewust gedrag effectief te maken. Ontwikkelt coachings- en trainingsprogramma’s. ST!R gecertificeerd individueel coach, teamcoach, intervisiecoach en LEAN-teamcoach.

Bas Brand

Interim-verandermanager zorg & welzijn

Overbrugt turbulente tijden. Bouwer met zakelijke insteek. Realiseert veranderingen met gevoel voor politieke verhoudingen en het vermogen om relaties te herstellen. Bedrijfskundig en verpleegkundig opgeleid.

Henk ten Cate

Programmamanager zorgsector

Op basis van een heldere visie op zorg wordt wetenschappelijke kennis gecombineerd met praktijkervaring en vertaald naar praktische oplossingen en passende beleidsvoorstellen. De afzonderlijke organisatieniveaus worden constructief ondersteund, geïnspireerd en verbonden.

Klaas van Gelder

Organisatieadviseur goede doelen organisaties

Maakt zaken graag helder. Procesgerichte adviseur met focus op maatschappelijke organisaties. Specialisme: bedrijfsvoering, kwaliteitsverbetering, managementinformatie. “Structuur geeft overzicht, overzicht geeft inzicht"

Carmen de Graaff

Ondernemer New Business Development

Analytisch en toekomstgericht ingesteld. Gespecialiseerd in het ontwikkelen en ver-markten van nieuwe businessconcepten en verdienmodellen. Helpt organisaties/ondernemers bij toekomstverkenningen en realisatie van de gekozen koers.

Roeland Heijmerink

Business Developer, handel-en industrie

Helpt ondernemers om de organisatie te veranderen en de business te ontwikkelen op een pragmatische manier die werkt. 20+ jaren directievoering in de BtoB handel-en industrie. Mensen verbinden en inspireren met echte resultaten!

Maarten van den Heuvel

Interim-manager technische bedrijven

Brengt organisaties op hoger plan vanuit externe marktgerichte focus. Sterk in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), manufacturing control en leanmanagement.

Anne Kooij

Executive management consultant

Haalt het beste uit uw organisatie. Versterkt de focus, flexibiliteit en slagkracht van uw organisatie als basis voor blijvende performance verbetering. Beproefde aanpak; bewezen succes. Friese nuchterheid en drive voor resultaat. Gevormd bij KPMG en Schouten & Nelissen.

Peter Pubben

Ondernemende interim-directeur

Brengt doelgericht verbetering, focus op resultaat en structuur in bedrijven. Strategische denker, operationeel sterk, laat mensen samenwerken. 20+ jaren op directie niveau in sectoren van de high-tech. industrie. In 2014 genomineerd voor Europees Interim Manager van het jaar. 

Peter Ruiter

Manager LEAN en Operational Excellence

Sterk in operationeel management bij voedingsmiddelen producenten. Zeer ervaren in operational excellence bij proces- en productbeheersing en kwaliteitsmanagement als BRC, IFS en FSSC 22000. Opgeleid in bedrijfskunde en Black Belt Lean Six Sigma.

Paul Schut

Turnaroundmanager

Turnaround en winstverbetering in het industrieel MBK. Thuis in familiebedrijven. Rust en teamwerk in het management; stap voor stap problemen wegwerken en borgen dat ze zich niet herhalen. Verbeteren van productie efficiëntie, product én business case.

Joost Struijk

Interim-transitiemanager

Zorgt voor organisatievernieuwing en optimaliseert bedrijfsvoering. Krijgt organisaties in beweging: van visie, koers, plan tot implementatie. Hanteert een praktisch inspirerende, toegankelijke en resultaatgerichte stijl. Voegt daad bij het woord en krijgt dingen voor elkaar.

Rob de Wild

Businesspartner MKB ondernemers

Denken in oplossingen, niet in problemen. Zorgt als ervaren finance professional (RA) dat uw bedrijf weer in control komt. Brengt structuur aan. Specialisme: planning & control, stuurinformatie, optimalisatie processen, kostenbeheersing, cash flow.

Olav Zwarteveen

Programmamanager industriële projecten

Leidt complexe strategische projecten in de procesindustrie en de nutssector. Sterk in het vlottrekken van technisch uit de hand gelopen trajecten. Spreekt de taal van ingenieurs en de directie.