Home > Oplossingen > NIEUW

ZPACT organiseert workshop YARTYK op 1 maart 2018, Berghotel Amersfoort, 13.00-17.30 uur

YARTYK is een strategische analysemethodiek die inzicht geeft in:

  • de autonome waarde van een bedrijfsactiviteit;
  • omzet die een bedrijfsactiviteit voor andere activiteiten kan generen;
  • profijt door onderlinge samenwerking (cross selling en shared services);
  • de waarde van een bedrijfsactiviteit voor realisatie van de ondernemingsstrategie.

Met YARTYK kunt u zelf de potentiele waarde van bedrijfsactiviteiten beoordelen, zowel in onderlinge samenhang als in hun bijdrage aan de meerwaarde van uw onderneming. Interesse? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismaking waarin u aan de hand van een vereenvoudigde praktijkcase de toepasbaarheid van YARTYK kan ervaren.

Aanmelden

 

Implementatie Privacy Seal met ZPACT

TrainStation wil voldoen aan geldende wet- en regelgeving rond gegevensbescherming en privacy én dit aan het maatschappelijk verkeer kenbaar maken door middel van een Privacy Seal. In dat kader heeft TrainStation zich aangesloten bij MYOBI van Duthler Associates en mevrouw Olga Javornik van ZPACT ingeschakeld voor de werkzaamheden om het Privacy Seal te implementeren.

Een Privacy Seal geeft aan in welke mate een organisatie invulling geeft aan gegevensbescherming en privacy. In het Privacy Seal van Duthler Associates worden 7 niveaus van volwassenheid onderscheiden. Het Privacy Seal wordt door Duthler Associates uitgegeven onder gezag van MYOBI, een zgn. Trusted Third Party (TTP).

Flyer: YARTYK-Analyse en Verborgen diamanten

YARTYK-Analyse ©  brengt de verborgen meerwaarde van een onderneming in kaart!

Fusies, overnames en eigen innovaties leiden tot ondernemingen met een breed scala aan activiteiten. Activiteiten die in meer en mindere mate bijdragen aan de waarde van de onderneming als geheel. YARTYK is een strategische analysemethodiek voor het vaststellen van onderbenutte synergievoordelen en het identificeren van verborgen diamanten.

FLYER